لزوم مصرف لبنیات در گروه‌های سنی مختلف

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مردم باید مصرف شیر و لبنیات را نسبت به مواد غذایی دیگر در اولویت قرار دهند.

 


یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مردم باید مصرف شیر و لبنیات را نسبت به مواد غذایی دیگر در اولویت قرار دهند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد تقی انوشه گفت: شیر و لبنیات یکی از منابع مهم غذایی برای همه مردم به ویژه گروه‌های در معرض خطر مثل کودکان، نوجوانان، مادران باردار و شیرده و سالمندان به شمار می آید. این مواد غذایی از منابع مهم کلسیم است که قابلیت جذب بالایی دارند. یکی از عوارض دریافت نکردن این مواد غذایی و کلسیم موجود در آن ، پوکی استخوان در سنین بالاتر است. شیر و لبنیات حاوی ویتامین دی و ویتامین‌های گروه بی است همچنین این ماده غذایی منبع خوب پروتئین است.
به گفته متخصصان تغذیه سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور پایین است. میزان مصرف آن برای هر فرد بستگی به عوامل مختلفی از جمله سن و نیاز‌های تغذیه‌ای دارد؛ اما در حالت کلی از سن ۱۲ سال به بالا تا سالمندی باید روزی سه تا چهار واحد مصرف شود که می‌تواند به صورت شیر، ماست، دوغ و بستنی باشد. مادران باردار و شیرده باید دو تا سه لیوان بیشتر از فرد عادی شیر و لبنیات مصرف کنند.