امارات با سوخت قاچاق ایران ۲۰ میلیارد دلار درآمد دارد

امارات با سوخت قاچاق ایران ۲۰ میلیارد دلار درآمد دارد



دبیر شورای عالی مناطق آزاد اظهار داشت: می‌دانیم که سالانه بیش از 20 میلیارد دلار درآمد کشور امارات از بانکرینگ سوخت و در واقع خدماتی که به کشتی‌ها و شناورهای مختلف از منطقه خلیج فارس به سمت بندر فجیره می‌روند، به دست می‌آید و متاسفانه باید بگوییم که بخش عمده‌ای از سوختی که امارات برای بانکرینگ از آن استفاده می‌کند از ایران قاچاق و به سمت فجیره می‌رود.
سعید محمد در گفت‌وگو با  ایلنا  گفت: پل خلیج فارس که اتصال بین بندرعباس به جزیره قشم برقرار می‌کند، آرزوی چندین ساله مردم این مناطق بوده و ما برنامه ریزی کرده‌ایم که در بازه زمانی 2.5 سال این پل را تکمیل کنیم. علی رغم اینکه قیمت گذاری اولیه اجرای این پروژه
 800 میلیون یورو بود و قرارداد با پیمانکار منعقد شده برنامه ریزی کرده‌ایم که  پل خلیج فارس را با 280 میلیون یورو در 2.5 سال به انجام برسانیم.
محمد تاکید کرد: برای اینکه در مراحل پرداخت فشاری بر دولت وارد نشود با پیمانکار توافق کرده‌ایم که بخشی از پرداخت با تهاتر نفت انجام شود که پیمانکار هم موافقت کرده‌ است و همچنین درخواست کرده‌ایم که در بودجه سال آینده 100 میلیون یورو برای تهاتر نفت دیده شود که اگر با این پیشنهاد موافقت شود به زود عملیات اجرایی پل خلیج فارس آغاز خواهد شد.  
دبیر شورای عالی مناطق آزاد ادامه داد: همچنین بخشی دیگر از تامین مالی برای ساخت پل خلیج فارس از محل فروش ویلاهای لوکس ریاست جمهوری خواهد بود و برای پرداخت به پیمانکار در نظر گرفتیم که با اجازه آقای رییسی ویلاهای لوکسی که متعلق به ریاست جمهوری بوده را واگذار کنیم و از این محل منابعی به عنوان پیش پرداخت تامین شود که هر چه زودتر عملیات اجرایی این پروژه را آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه از دیگر پروژه‌های بسیار مهم در منطقه آزاد قشم بحث تامین آب شرب قشم‌وندان است، گفت: در حال حاضر بیش از
70 روستا در این جزیره با مشکل تامین آب مواجه است و برای رفع این مشکل پیشنهاد داده‌ایم از سوی بخش خصوصی آب شیرین‌کن‌هایی ایجاد شود که این آب شیرین‌کن‌ها قابلیت تامین و تولید  20 هزار متر مکعب آب شرب در روز را دارند که می‌توان  مابه التفاوت نرخ تعرفه و نرخ آزاد را توسط دولت لحاظ و به بخش خصوصی پرداخت کرد. با لحاظ آن در بودجه و تامین منابع این 20 هزار متر مکعب را می‌توان در اختیار مردم قشم قرار داد و همچنین برنامه ریزی کرده‌ایم که شبکه‌های انتقال اب توسط منطقه آزاد قشم انجام شود و با این اقدامات به زودی معضل آبرسانی به روستاهای قشم حل خواهد شد.