رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دانشجویان بر کیفیت غذا نظارت داشته باشند

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دانشجویان بر کیفیت غذا نظارت داشته باشند


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر توجه به کیفیت غذای دانشجویان اظهار کرد: دانشجویان یا نمایندگان آن در نظارت بر کیفیت غذا مشارکت داشته باشند.
به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن قدسی پور در بازید از سلف دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشجویان این دانشگاه گفتگو کرد و وضعیت غذای دانشجویان را مورد بررسی قرار داد.
وی در این بازدید گفت: مسئولان دانشگاه  توجه ویژه‌ای به کیفیت غذای دانشجویان و رعایت بهداشت دارند و در جهت ارتقاء سطح
خدمات دهی به دانشجویان و همچنین بازسازی و بهسازی محیط سلف سرویس، نوسازی و تجهیز وسایل آشپزی و خرید وسایل مورد نیاز جهت خدمات‌دهی مطلوب تر در سلف سرویس تلاش می‌کنند.
دکتر قدسی پور ضمن تقدیر از توجه ویژه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در فراهم آوردن رفاه و آسایش دانشجویان تاکید کرد:امیدواریم تا هفته آینده بتوانیم طبقه منفی یک سلف دانشجویی را
 راه اندازی کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص افزایش کیفیت غذا وهمچنین سیستم سرمایش و بالابر سلف این دانشگاه تذکراتی به مسئولان مربوطه داد و تاکید کرد: دانشجویان یا نمایندگان آن در نظارت بر کیفیت غذا مشارکت داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، در این بازدید دکتر حامد ملاداودی معاون فرهنگی و دانشجویی ، دکتر محمد جواد عامری شهرابی مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی ، دکتر علی کمالی معاون توسعه و مدیریت منابع ، سید محمد تقی زاده مدیر مالی و محمد حسن جوان مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز حضور
داشتند.